Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، لادن ریاضی، مدیر کل برنامه ریزی درسی و آموزشی معاونت علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در راستای اجرای اقدامات مندرج در سند تحول و تعالی، راه کنش ارتقای کیفیت و کارآمدی دوره های تحصیلی، ساختار و عملکرد کمیته‌های تخصصی برنامه‌ریزی درسی و آموزشی توسط اداره کل برنامه‌ریزی درسی و آموزشی معاونت علوم، مهندسی و کشاورزی، مورد ارزیابی قرار گرفت و بر اساس شاخص‌های منطبق با سند تحول و تعالی دانشگاه، بازنگری لازم در ساختار و ترکیب کمیته های تخصصی مذکور انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال حاضر تعداد ۳۱ کمیته تخصصی  با اداره کل برنامه ریزی درسی و آموزشی معاونت علوم، مهندسی و کشاورزی همکاری دارند که هر کمیته شامل حداکثر ۹ عضو تخصصی است.

 ریاضی اظهار کرد: رؤسای تمامی کمیته ها براساس تخصص و سوابق تعیین و با صدور حکم از سوی دکتر محمد علی اکبری معاون علوم، مهندسی و کشاورزی، به مدت یکسال جهت انجام امور محوله منصوب شدند. 

مدیر کل برنامه ریزی درسی و آموزشی معاونت علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: اداره کل برنامه ریزی درسی و آموزشی با همکاری کمیته های تخصصی، بازنگری دروس را با جدیت آغاز کرده  و در حال حاضر بازنگری سرفصل برخی از دروس گروه های علوم پایه و فنی و مهندسی در حال انجام است.

در متن حکم معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی آمده است: در اجرای بسته کاری ارتقاء کیفیت و کارآمدی  دوره های تحصیلی سند تحول و تعالی دانشگاه، با توجه به  تخصص و  تجربیات ارزشمند جنابعالی به موجب این حکم به مدت یک سال به عنوان «رییس کمیته تخصصی برنامه ریزی درسی و آموزشی (عنوان کمیته) دانشگاه»  منصوب می شوید. انتظار دارد تحت هدایت و پیگیری های موثر جنابعالی کمیته مزبور در چارچوب اهداف تعیین شده در سند تحول و تعالی دانشگاه به صورت اثربخش عمل نموده و نتایج مورد انتظار را احراز نماید. امید است با اتکال به نیروی لایزال الهی در انجام وظایف محوله موفق و مؤید باشید.

انتهای پیام/

زهرا سلیمانی کد خبر: 1157211 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی فناورانه و پژوهشی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی فناورانه و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی مهندسی و کشاورزی سند تحول و تعالی کمیته های تخصصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۶۲۴۵۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰ درصد کاغذ و مقوای کتاب‌های درسی تولید ایران است

حجت‌الاسلام علی لطیفی؛اظهار کرد:  براساس تحولات بازار کار،  ارزیابی از محیط‌های آموزشی و با توجه به مطالعاتی که در زمینه آمایش سرزمینی در دسترس داشتیم برنامه‌های درسی رشته‌های فنی تدوین و بازطراحی شد که کار بسیار مهمی بود زیرا برخی از چالش‌ها به دلیل به روز نبودن برنامه درسی و عدم تناسب آن با بازار کار بود.

وی گفت: از دیگر اقدامات مهم بهسازی و غنی‌سازی تعدادی از کتاب‌های درسی بود که به صورت شاخص می‌توان به افزوده شدن برخی از اسناد لانه جاسوسی به کتب درسی اشاره کرد.

لطیفی با اشاره به تالیف و چاپ کتب درسی گفت: موفق به تامین ۱۰۰ درصدی کاغذ و مقوای مودر نیاز خود از طریق تولید داخلی شدیم و برای اولین بار پس از انقلاب اسلامی در سال ۱۴۰۲ هیچ قرارداد خارجی برای تامین کاغذ و مقوا منعقد نشد.

رییس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی در زمینه فعالیت‌ها و عملکردها و برنامه‌های پیش روی این سازمان در سال ۱۴۰۳ مطرح کرد: امسال تولید بسته‌های تربیت و یادگیری برای پایه اول ابتدایی آغاز خواهد شد و در مهر ۱۴۰۳ اجرای آزمایشی و کاملاً محدود  این بسته‌ها را خواهیم داشت و اجرای آن سراسری نخواهد بود.

لطیفی تاکید کرد: به هیچ عنوان بنا نداریم این طرح به صورت گسترده اجرایی شود و آزمایشی است، حتی ممکن است تولید محتواهای آموزشی همزمان با تدریس آنها و به صورت درس به درس انجام شود، همراه تولید بسته‌ها برنامه درسی مدرسه دوره اول ابتدایی را داریم که سال گذشته اجرای آزمایشی آن در دو استان انجام شد.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی: از طریق برنامه درسی مدرسه‌ای، مدرسه به صورت جدی‌تر با برنامه درسی و نه فقط کتاب درسی تامین و حمایت خواهیم کرد. انتظار سند تحول بنیادین، تغییر رویکرد از کتاب محوری به سمت برنامه محوری است. بازخوردهای خوبی در دو استان مورد آزمایش گرفتیم و امیدواریم که امسال بتوانیم این طرح آزمایشی را گسترش دهیم و با توسعه تدریجی این طرح و آشنا کردن استان‌ها با اقدامات درون مدرسه‌ای بسته‌های طرح یادگیری دوره ابتدایی را شروع کنیم.

لطیفی با اشاره به بازآرایی شاخه‌ها، رشته‌ها و ارائه ساختار جدید مقطع متوسطه عنوان کرد: بخشی از مطالعات این امر در سال گذشته انجام شد و امیدواریم امسال بتوانیم ساختار جدید را ارائه کنیم البته ارائه آن با محوریت سازمان پژوهش و با همکاری معاونت آموزش متوسطه و سایر بخش‌هاست.

وی با اشاره به حمایت از معلمان به ویژه نومعلمان در امر تدریس محتواهای آموزشی گفت: اقدام بعدی و نهایی ما سامانه الکترونیکی همیار معلم است که بنا داریم مطابق با اقداماتی که پیش از این در سال ۱۴۰۲ داشتیم، بخش‌هایی از آن فعال شود، هدف گذاری این است که بتوانیم با تبدیل محتواهای کمک درسی و کمک آموزشی ویژه معلمان، در قالب محتواهای کوتاه و با دسترسی آسان به نومعلمان کمک کنیم که حضور فعالتر و موثرتری در کلاس درس داشته باشند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • عملیات «وعده صادق» نماد قدرت علمی کشور است
  • تولد نوزادان در قم افزایش یافت
  • حضور ۶۸ گروه آموزشی دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی کیواس ۲۰۲۴
  • دانشگاه های علوم پزشکی و شیراز در رتبه بندی موضوعی کیو اس ۲۰۲۴
  • لزوم توجه به ارتقای کیفیت آموزشی در رشته‌های علوم انسانی
  • ۱۰۰ درصد کاغذ و مقوای کتاب‌های درسی تولید ایران است
  • ۱۰۰ درصد کاغذ و مقوای کتاب‌های درسی تولید ایران
  • مدیرکل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهشی وزارت علوم منصوب شد
  • سرپرستان ۲ واحد دانشگاه آزاد اسلامی منصوب شدند
  • سومین همایش ملی و بین‌المللی سلامت، حکمت و حکمرانی برگزار می‌شود